Vitrage is de perfecte raamdecoratie voor in uw woonkamer. Het zorgt ervoor dat je kunt genieten van je privacy en toch laat het voldoende licht door. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en de woonkamer krijgt een vriendelijke uitstraling en een gezellig besloten karakter. Samen met overgordijnen kan vitrage een mooi geheel vormen en een waardevolle toevoeging zijn voor je interieur. Wij werken onder andere met vitrage van De Ploeg, Artex en Holland Haag.

Inbetweens zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Overdag geven ze net dat beetje extra privacy én ze werken licht verduisterend. Daarmee heb je het beste van twee werelden te pakken!

Wij hebben verschillende kamerhoge inbetweens geëtaleerd in veel verschillende kleuren, dessins en afwerkingen. Zo heb je keuze uit mat, glans of openweave. Openweave is een netachtige open structuur van polyester garen die een natuurlijk en stoer uiterlijk geeft aan het gordijn. Volop inspiratie dus!

Lastig kiezen? Laat je adviseren..