Molenaar Woning en Projectinrichting, gevestigd aan de Zaadmarkt 10A in Zwaagdijk-Oost, voorziet bedrijven, instellingen en woonhuizen van vloerbedekking en raamdecoratie. Dat doen we met veel plezier en met jarenlange ervaring, vertelt Ruud Molenaar. In november 2015 bestond Molenaar & Zn alweer vijfentwintig jaar.

Ruud heeft het bedrijf opgericht, maar tegenwoordig werken ook zijn zonen Stef, Giel en Rudy in het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus, wat een groot voordeel is voor de klant. Ruud zegt daarover: De klant heeft elke keer met een Molenaar te maken, van het eerste gesprek tot en met de oplevering, dus ook op het werk. Bij ons heb je ook altijd een Molenaar op de werkvloer. Dat is om de kwaliteit te waarborgen. Mocht er iets zijn, kunnen we het ter plekke oplossen. Dat werkt perfect. Een Molenaar werkt zeer zorgvuldig, volgens alle afspraken en op tijd ”

Met een grote opdrachtenportefeuille, veel vaste afnemers en een onvervalst West-Friese arbeidsethos zijn Ruud Molenaar en zijn zonen de mannen voor uw klus. Als een klant blij is, zijn wij dat ook!