PLISSÉ GORDIJNEN

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product.
Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Plisségordijnen worden uitgevoerd met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm.

GESCHIKT VOOR IEDER RAAM

De gordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Denk daarbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek). Voor nagenoeg ieder raam bieden wij een plisségordijn op maat.

HONINGRAAT PLISSÉ GORDIJNEN

Honingraat plissé is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een honingraat plissé bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

ENERGIEBESPAREND

Honingraat plissé gordijnen hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Zo blijft in de zomer de warmte buiten en verlies je in de winter minder warmte door het raam..

DAG & NACHT MODEL

Je hebt de mogelijkheid om in één honingraat plissé zowel een transparante als een verduisterende stof te plaatsen. Dit dag & nacht model is het perfecte product voor de slaapkamer. In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heb je geen inkijk en voldoende privacy.