Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op het interieur.
Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met houten jaloezieën op maat kun je echt spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer.
Bij houten jaloezieën op maat heb je keuze uit vele kleuren en ladderbanden. Alle kleurstalen zijn bij ons te bekijken.

Ook kan je kiezen voor aluminium jaloezieën. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte oplossing voor ieder raam, verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud.

Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De 70 mm lamel is een unieke lamelbreedte. Het geeft de jaloezie een robuuste uitstraling en creëert een shutter effect.

We hebben aluminium jaloezieën in badkamerkwaliteit die geschikt zijn voor vochtige ruimte zoals de badkamer. Voor de aluminium bak en onderlat kun je in dat geval kiezen uit de kleuren wit, crème en aluminium.