Niets is zo zacht en comfortabel onder je voeten als tapijt. Daarnaast is het veilig, warm, kleurrijk en geluid dempend. Kortom tapijt kent zeer veel voordelen. Het is er in eindeloos veel tinten, kwaliteiten, materiaalsoorten en structuren. En behalve als vloerbedekking is het natuurlijk ook mogelijk om tapijt te gebruiken als trapbekleding. 

 

Vloerkleden, ook bekend als karpet, zijn weer terug in het interieurbeeld. Ze geven een gladde vloer van bijvoorbeeld vinyl, hout, laminaat, parket, steen of marmer meer warmte, ze zorgen voor een fijne sfeer en verbeterde akoestiek. Wanneer gekozen wordt voor het gemak van een gladde vloer kan een karpet warmte en sfeer toevoegen in uw woning. Bij een goede afmeting en kleur zorgen ze ervoor dat verschillende meubelen en elementen in bijvoorbeeld een woonkamer met elkaar worden verbonden waardoor er een eenheid in de ruimte gecreëerd wordt. U kunt een karpet ook gebruiken om verschillende functies in een ruimte af te bakenen, bijvoorbeeld de zithoek in een grote woonkamer. Dit zorgt voor een ruimtelijker gevoel in de kamer en straalt een uitnodigende warmte uit.

DESSO ONE is een collectie modulaire tapijtplanken in natuurlijke zachte tinten die eenvoudig naadloos te leggen is. Zo creëer je zelf een uniek kamerbreed tapijt in jouw stijl. Heb je een ongelukje? Haal simpelweg de oude plank eruit en vervang hem door een nieuwe. DESSO ONE is niet alleen zacht voor je voeten maar ook zacht voor de natuur. Deze Soft Planks collectie is 100% recyclebaar.`

Deze collectie is binnenkort bij ons verkrijgbaar.