Ben je op zoek naar raamdecoratie dat je interieur net dat tikje extra geeft? Dan zijn shutters misschien wat voor jou. Met shutters op maat creëer je een landelijke zuiderse sfeer. Daarnaast zijn shutters ook zeer praktisch, omdat het overdag de warmte buiten houdt en tegelijk voldoende daglicht binnen laat. Shutters zijn zelfs geschikt voor in de badkamer als ze niet nat worden en de ruimte goed geventileerd wordt en schenken u voldoende privacy. Maar ook de woonkamer, slaapkamer of iedere andere ruimte in de woning krijgt met behulp van shutters een sfeervolle en luxueuze uitstraling. 

JARENLANG GENIETEN VAN DE PRACHTIGE KLEUR
De shutter collectie bestaat uit 18 gelakte kleuren en 6 speciale afwerkingen. Tegen meerprijs kun je de shutter in iedere RAL, Sikkens of NCS-kleur bestellen. Onze shutters worden gespoten met een waterdragende, milieuvriendelijke lak die uv-bestendig is. Voor een optimaal resultaat worden de lamellen met twee lagen grondlak en één kleurlak gespoten. Zo blijven de shutters blijven jarenlang prachtig.

PIET BOON SHUTTERS
Enkele jaren geleden hebben meubel- en interieurontwerper Piet Boon en onze leverancier de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie shutters met bijpassende houten jaloezieën ontworpen.
De exclusieve Piet Boon shutter heeft herkenbare Studio Piet Boon kenmerken. De lamel (54 mm of 81 mm) is niet afgerond en heeft een rechthoekige vorm. De shutter is leverbaar in de echte Piet Boon grijzen en naturellen en ook in traditioneel wit.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!